Eurodyssée

Pràctiques a l’estranger. Programa Eurodyssée

Eurodyssée 1Realitzar unes pràctiques laborals a l’estranger és sens dubte una porta d’entrada al món laboral internacional. Les empreses valoren molt positivament a les persones que han viscut una o vàries experiències a l’estranger. Efectivament, quan estàs a l’estranger pots desenvolupar una sèrie de competències que et diferenciaran de la resta de candidats: capacitat d’adaptació, autonomia, coneixements lingüístics, competències relacionals amb equips diversos…Per tant, encara que ja hagis realitzat pràctiques durant els teus estudis poder tenir aquesta experiència et permetrà adquirir noves competències.

Avui fem un zoom al programa Eurodyssée per a la realització de pràctiques a l’estranger:

■ Qui pot accedir? Joves d’entre 18 i 30/32 anys (depenent de la regió d’acollida) que estiguin en situació d’atur o treball precari i inscrits a l’oficina del SOC. També han de ser candidats empadronats a Catalunya i tenir un cert bagatge professional en el sector on es volen fer les pràctiques. Per últim, tenir un coneixement de la llengua del país d’acollida o d’una llengua vehicular com l’anglès.regions_01

■ Que inclou el programa? 1 mes de curs de llengua al país d’acollida. Mensualitats que ajuden a cobrir les despeses d’allotjament i manutenció. Pràctiques laborals a una empresa. Sortides culturals. Una assegurança d’accidents, repatriació i responsabilitat civil. Seguiment i avaluació per part del SOC.

■ La durada de les pràctiques és d’entre 3 i 7 mesos, depenent de la regió d’acollida.

■ Quines destinacions? Diferents regions del següents països: Bèlgica, Bòsnia i Hercegovina, Croàcia, França, Geòrgia, Itàlia, Noruega, Portugal, Rumania, Sèrbia i Suïssa.

■ Quines són les ofertes de pràctiques? Podeu consultar les ofertes a la pàgina web del programa www.eurodyssee.eu

■ Quan i on puc enviar la meva sol·licitud? No hi ha dates límits! La convocatòria està oberta tot l’any. T’has d’inscriure a la pàgina web del programa i enviar la teva candidatura a les ofertes que t’interessin. Val a dir, que hi ha algunes ofertes que no es publiquen en aquesta pàgina, però si compleixes el perfil d’alguna d’aquestes ofertes, l’entitat que gestiona el programa (SOC) et contactarà personalment.

Per a poder ampliar la informació i veure més detalls sobre el programa Eurodyssée et recomanem els següents links:

www.eurodyssee.eu

www.oficinadetreball.cat/socweb/export/sites/default/socweb_es/ciutadans/orientacioTrobarFeina/Treballlar_al_estranger/Eurodissea_.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s